Totaaloplossing

Als specialist in het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen leveren wij niet alleen producten, maar bieden u ook services zoals wasservice, reparatie- en herstelwerkzaamheden, passervice en KMS systeem.

Kortom, een totaaloplossing op 1 adres!

Bedrukken & borduren

Wij kunnen alle kleding voorzien van een logo en/of naam door middel van bedrukken of borduren. Kleding bedrukken doen wij in eigen beheer, hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig te werk gaan. Borduren doen wij in samenwerking met een professioneel borduurbedrijf uit de regio.

Lees verder   >>

Kleding Management Systeem (KMS)

Werkvelden heeft vanaf heden de beschikking over een eigen Kleding Management Systeem (KMS) waarin u voor uw medewerkers kunt bijhouden, wie, welke werkkleding, wanneer heeft gehad. 

In een notendop werkt ons KMS als volgt:
Het afgesproken assortiment wordt ingevoerd en gekoppeld aan vestigingen, afdelingen en subafdelingen van uw organisatie.

Alle medewerkers die werkkleding ontvangen worden gekoppeld aan afdelingen en zijn in het systeem bekend met hun gegevens en kledingmaten. Tevens wordt er per medewerker een kledingbudget vastgesteld. Dit kan zijn een budget op basis van te besteden punten of euro’s per jaar, of op basis van aantallen per periode. Medewerkers mogen dan bijvoorbeeld 1 paar schoenen per jaar, 1 jas per 2 jaar of 5 paar werkhandschoenen per jaar. Beide opties zijn mogelijk.

De medewerker (of een leidinggevende) logt in met zijn of haar e-mailadres en wachtwoord en ziet gelijk wanneer er voor het laatst is besteld en of het budget toereikend is. Aansluitend kan hij/zij een aanvraag doen voor de producten die hij/zij wenst te bestellen. Is het budget toereikend dan wordt de aanvraag automatisch goedgekeurd en komt als bestelling bij ons binnen om te worden uitgeleverd. Eventueel kan, naast een medewerker, ook een leidinggevende voor de  medewerkers binnen een afdeling bestellen.

Als de bestelling klaarligt dan kan hiervan een notificatie worden gestuurd naar de medewerker. En ook de overhandiging van de producten aan de medewerker kan worden vastgelegd in het KMS.

Tenslotte biedt het KMS uitgebreide rapportagemogelijkheden per medewerker, per (sub)afdeling, voor de hele organisatie en op productniveau. Zodoende heeft u altijd overzicht en controle op de aanschaf van werkkleding.

Wij bieden deze service kosteloos aan vanaf 50 dragers.

Samengevat brengt dit de volgende voordelen:

  • Medewerkers of leidinggevenden kunnen zelf en alléén aanvragen doen binnen het eigen pakket en budget van de medewerker.
  • Elke aanvraag is daarmee (automatisch of handmatig) goedgekeurd, voordat er besteld wordt; ongeoorloofde bestellingen buiten het budget zijn daarmee verleden tijd.
  • Een overzicht van maten (en eventuele afwijkingen) van medewerkers wordt op een centrale plek vastgelegd.
  • Het KMS online en overal op elk apparaat beschikbaar. Het is eenvoudig in gebruik en heeft veel ingebouwde notificaties. Dit zorgt voor tijdsbesparing.
Lees verder   >>

Kleine aantallen & snelle levertijden

In ons magazijn in Bellingwolde ligt een grote voorraad werkkleding, werkschoenen en pbm’s. Het voordeel hiervan is dat wij betrouwbaar èn flexibel in onze levertijden zijn. Daarnaast passen wij onze voorraad aan U aan! hierdoor kunt u kleine aantallen bestellen.

Lees verder   >>

Pas- en reparatieservice

Passen

Naast een goed advies en een compleet assortiment, kunnen wij een passessie op uw bedrijf organiseren. Tijdens deze passessie nemen wij de maten op van alle medewerkers en deze maatgegevens worden door ons geregistreerd. Bestellingen kunnen hierna indien gewenst per persoon aangeleverd worden.

Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom waar wij een grote voorraad kleding en schoenen hebben in een brede maatrange.

Veiligheidsschoenen zijn een vereiste in veel industrieën, maar helaas dragen veel werknemers te kleine, te brede of zelfs onveilige veiligheidsschoenen. De pasbus is dan de oplossing. Een ervaren footwear-consultant komt met de schoenen pasbus  naar uw locatie om de voeten van uw medewerkers op te meten met  specialistische scanapparatuur. Vanaf 15 medewerkers komt de pasbus kosteloos naar u toe

Reparatieservice

Wij beschikken over een eigen atelier waar we kleding kunnen verstellen zoals pijpen inkorten en uitleggen, mouwen inkorten en uitleggen, maar ook ritsen vervangen en andere kleine herstelwerkzaamheden. Voordeel hiervan is dat wij snel en nauwkeurig kleding kunnen verstellen zonder dat we afhankelijk zijn van derden.

Lees verder   >>

Veiligheid

Als specialist in het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen leveren wij niet alleen producten, maar bieden u ook services zoals wasservice, reparatie- en herstelwerkzaamheden, passervice en KMS systeem.

Kortom, een totaaloplossing bij 1 adres!

Lees verder   >>

Wasservices

Wij werken samen met een grote wasserij uit de regio. Hoe gaat dit in zijn werk? U koopt de kleding bij ons, de kleding wordt door de wasserij voorzien van waslabels met barcode. U geeft aan op welke dag(en) de was opgehaald dient te worden en tegelijk de schone was in de kasten gelegd wordt.

Lees verder   >>

Wij denken aan het milieu

Circulaire werkschoenen

Eind 2019 zal de gehele EMMA collectie circulair geproduceerd worden. Deze werkschoenen zijn volledig te recyclen en alle grondstoffen worden 100% hergebruikt. Bijvoorbeeld in meubels, bouwmaterialen én nieuwe veiligheidsschoenen.

Recyclen

Als u bij WERKVELDEN kleding aanschaft, kunt u deze tevens weer inleveren als de kleding afgedragen is. De kleding moet schoon en droog worden ingeleverd. De kleding wordt dan gerecycled tot grondstof voor een nieuw textielproduct. Bijna 85% van de afgedragen kleding kan worden gerecycled. Het hergebruiken of recyclen van textiel is enorm duurzaam vergeleken met het produceren van textielproducten uit nieuwe vezels.

Textiel

Het textiel dat wij verkopen wordt geproduceerd conform Ökotex 100. Het öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

 

Fair Wear Foundation

Met alle leveranciers worden jaarlijks contracten afgesloten over leveringscondities waarin ook de fundamentele principes van de International Labour Organization zijn begrepen. Wij doen alleen zaken met leveranciers die zijn aangesloten bij de Fair Wear Foundation (FWF).

Fair Wear Foundation (FWF) is een Nederlandse organisatie die streeft naar goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Nederlandse en de Europese markt.

 

Lees verder   >>

Orthopedische steunzolen en veiligheidsschoenen

Orthopedische steunzolen

Wij leveren op maat gemaakte gecertificeerde steunzolen, hiervoor wordt doorverwezen naar een podotherapeut die de steunzolen opmeet en produceert. Uw veiligheidsschoenen houden op deze manier 100% de certificering om te voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Orthopedische en semi-orthopedische veiligheidsschoenen

De medewerker van de pasbus doet op locatie een meting en voetscan. Zo wordt bepaald welke aanpassingen er nodig zijn. Deze informatie wordt in de fabriek verwerkt en de nieuwe schoenen worden meteen na de productie aangepast. Ondersteuning van de voetholte, stabilisatie van de hiel of iets meer ruimte voor de tenen, het is allemaal mogelijk om uiteindelijk tot de perfecte schoen te komen. Samen met 19 verschillende aanpassingen is het mogelijk om een semi-orthopedische schoen te leveren met een optimale pasvorm.

Als met semi-orthopedische schoenen niet het gewenste effect bereikt kan worden dan kunnen we gecertificeerde orthopedische veiligheidsschoenen volgens flexibele maakwijze leveren.

Lees verder   >>