Retourbeleid

Is het mogelijk om artikelen te retourneren?

Het is mogelijk om artikelen van Werkvelden te retourneren. De artikelen die u retourneert dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • U dient binnen een termijn van 8 dagen na factuurdatum aan te geven dat u artikelen wilt retourneren. Artikelen die worden geretourneerd dienen binnen 10 dagen na factuurdatum bij ons ontvangen te zijn.
  • Artikelen dienen in originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Artikelen die speciaal voor u besteld zijn, op maat gemaakt zijn, gedragen of vervuild zijn, bedrukt of geborduurd zijn kunt u niet

    retourneren.

  

Kunnen artikelen alleen in de originele verpakking worden geretourneerd?

Retourartikelen dienen bij voorkeur te worden verzonden en geleverd in hun originele verpakking en te zijn voorzien van de originele hangtags. De verpakking mag niet beschadigd zijn en dient ongeopend te zijn. Indien een artikel niet aan deze voorwaarden voldoet, zal het artikel in aanmerking komen voor re-conditionering.

  

Worden er kosten in rekening gebracht voor het retourneren van een artikel?

We brengen 10% retourkosten in rekening wanneer een artikel naar ons wordt geretourneerd. Deze kosten worden verrekend in uw creditnota.

 

Wat gebeurt er nadat mijn retourzendingen is ontvangen?

Zodra Werkvelden uw retourzendingen heeft ontvangen en verwerkt, ontvangt u een creditnota of aanvullende informatie via e-mail.

Waar kunt u een artikel naar toe retourneren?

U kunt het artikel retourneren naar onderstaand adres:

Bedrijf:   WERKVELDEN

Adres:     Leidijksweg 15,
                9695 CP  BELLINGWOLDE